Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Myslimanët në Gjermani gjetën një mënyrë kreative për ta falur Bajramin (FOTO)

Të dielën myslimanët në gjithë botën festuan Bajramin.

Ndryshe nga Bajramët e tjerë, këtë herë besimtarët pothuajse në gjithë botën është dashur të qëndrojnë në shtëpi dhe t’i kryejnë lutjet larg xhamive.

Por myslimanët  në Gjermani i kanë realizuar lutjet për Bajram në një mënyrë tjetër.

Ata kërkuan nga kompania Ikea, që të ua lëshojë parkingun në mënyrë që të kryejnë lutjet në distancë.

Afro 700 besimtarë u paraqitën të dielën në parkingun e Ikea-s dhe kryen faljen e Bajramit.

Arkiva

Kategoritë