Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
MSH: Pa frikë, por me kujdes të shtuar

Kosova është ndër vendet e pakta që ende nuk ka asnjë të infektuar me koronavirus.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia së fundmi ka shpërndarë një video-mesazh ku flitet pikërisht për këtë virus.

Ai ka bërë të ditur se kjo ministri dhe institucionet e tjera kanë ndërmarrë disa hapa për t’u ballafaquar me koronavirusin.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë