Mar, Kor 7, 2020
Banner Top
Banner Top
Moment i parë i lumturisë shënohet në spitalin “Sirona”

Nëntë muaj pritje, imagjinatë, dashuri për dikë që ende nuk e keni parë…

Vjen momenti magjik dhe ju takoheni me të voglin tuaj.

Të gjithë këto emocione që nuk mund të përshkruhen me fjalë, spitali “Sirona” ua dokumenton me fotografitë më të bukura.

Gjithë jetën ju do ta ruani kujtimin më të bukur dhe të gjitha emocionet do t’ju ringjallen sa herë të shihni fotografitë e para të bebit tuaj.

Kjo është dhurata më e re nga spitali “Sirona”, krahas gjithë kujdesit profesional mjekësor, komoditetit, e afërsisë për nënat e reja.

Tashmë juve ju mbetet vetëm të shijoni shtatzëninë tuaj dhe mos mendoni për asgjë tjetër përveç të voglit tuaj, I cili sapo të vjen në jetë do t’ua ndryshojë jetën.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë