Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Modelet publikojnë fotot pa Photoshop – ndryshimi është drastik (FOTO)

Të gjithë e dimë që rrjetet sociale janë të mbushura me fotografi të modifikuara.

Nëpër rrjete sociale ka shumë fotografi të bukura me personazhe që duken pothuajse ‘perfekt’.

Dy modele nga Kina, kanë vendosur që të publikojnë fotografi me dhe pa Photoshop për të treguar se sa shumë ndryshojnë imazhet e modifikuara nga ato realet.

Arkiva

Kategoritë