Die, Jan 17, 2021
Banner Top
Banner Top
Mjeku nga Gjermani tregon se në cilat raste përsëritet virusi

Si është gjendja e Covid 19 në Kosovë?

Çfarë ka ndikuar në rritjen e numrit të rasteve?

Çfarë thonë studimet rreth temperaturave të larta karshi virusit?

A mund të përsëritet virusi?

E shumë pyetjeve tjera i përgjigjet Mjeku nga Gjermani Halil Krasniqi i cili jeton dhe vepron atje.

Një intervistë shumë informative me detaje shumë të rëndësishme rreth pandemisë globale COVID 19. / Familja Jone

Arkiva

Kategoritë