Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Mjeku i njohur turk, Dr. Evren Fehmi Atay në “Ortomedica Hospital”

Duke pasur parasysh situatën kërcënuese nga Pandemia COVID-19, “Ortomedica Hospital” ka kryer dhe vazhdon të kryej dezinfektimin e nevojshëm në ambientet e tij. 

Stafi mjekësor i këtij spitali është i gatshëm të kryej trajtime në bazë të udhëzimeve administrative të Ministrisë së Shëndetësisë. 

Sikurse personeli i spitalit që është i pajisur me të gjitha mjetet mbrojtëse me qëllim të sigurisë së pacientëve edhe këta të fundit duhet të kenë maska dhe doreza me vete. 

Nga data 26 deri më 30 qershor, në këtë spital do të jetë i pranishmëm Dr. Evren Fehmi Atay, Ortoped dhe Traumatolog i specializuar nga Turqia, i cili prej mbi 4 vite shërbimi në Kosovë arriti të diagnostifikoj e shëroj me mijëra raste e të kryej me qindra operacione të rralla në vend e përtej kufinjëve të cilat ndër vite shëtiteshin vërdallë.

Tek “Ortomedica Hospital” mund të paraqiteni për këto lloj ankesash:

-Dhimbje të gjunjëve

-Dhimbje të shpinës

-Dhimbje të kërdhokullave

-Dhimbje të supeve

-Dhimbje të bërryleve

-Dhimbje të kyqeve të këmbëve e të duarve

-Për trajtimin e Tumoreve të eshtrave

-Për riparimin e deformimeve 

-Thyerje të ekstremiteteve e shumë ankesa të tjera që kanë të bëjnë me ekstremitetet dhe eshtrat në përgjithësi.

Për termine të vizitave ju lutem kontaktoni në këto numëra telefoni: 

+383 49 321 400 dhe +383 29 222 600

Termini paraprak është i detyrueshëm./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë