Pre, Jan 22, 2021
Banner Top
Banner Top
Ministria e Shëndetësisë reagon ndaj ‘recetave’ të rrejshme për mposhtjen e COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, ka reaguar krahas shpërndarjes së një ‘recete’ kinse për të mposhtur COVID-19.

Të nderuar qytetarë,

Jemi dëshmitarë që së fundi nëpër rrjetet sociale (jo vetën në nivel lokal) po shpërndahen me të madhe të ashtuquajtuara “receta” të ndryshme për trajtimin e personave të prekur nga COVID-19.

Duke qenë që “recetat” e tilla provokojnë edhe reagime të ndryshme dhe ngjallin edhe shqetësime, ju lusim që të mos bini pre e publikimeve të tilla dhe për çfarë do shqetësimi lidhur me Covid-19 të kontaktoni mjekun tuaj më të afërt dhe të përcillni vetëm këshillat zyrtare, të cilat publikohen nga Ministria e Shëndetësisë, IKSHPK, profesionistët kompetentë shëndetësor dhe institucionet kredibile dhe të konfirmuara. /

Arkiva

Kategoritë