Hën, Kor 13, 2020
Banner Top
Banner Top
MËNYRA NATYRALE SI T’I LEHTËSONI DHIMBJET E STOMAKUT

Janë dy shkaktarë kryesor, që ju bëjnë të keni dhimbje të stomakut.

E para, kur një person ka probleme të tilla si ankthi dhe depresioni. E dyta, antibiotikët e ndryshëm mund të ta irritojnë stomakun. Kjo do të thotë që çdo njeri ka rrezik që të ketë dhimbje barku.

Por cilat janë mënyrat natyrale për t’i lehtësuar dhimbjet e stomakut?

Merrni një shishe të nxehtë dhe mbajeni në stomak, por asesi direkt në lëkurë, por mbi rroba.

Pini ujë me sodë buke pasi ky përbërës ka mundësi që të trajtojë acidin reflux dhe të neutralizojë acidet që janë në  barkë.

Hani ushqime të pasura me fibra, pasi mund të përmirësojnë funksionin e zorrëve. Sa më shumë fibra që konsumoni keni më pak gazëra dhe dhimbje. /Familja Jone

Arkiva

Kategoritë