Mër, Nën 25, 2020
Banner Top
Banner Top
Më shumë të shëruar sesa të infektuar nga koronavirusi gjatë 24 orëve në Kosovë

Sot në Kosovë janë shënuar 711 raste të infektimeve dhe 721 persona janë shëruar.

Këto rezultate dalin pas testimit të 1 mijë e 633 mostrave me metodën RT-PCR.

Kjo është hera e parë pas disa javëve që numri i të shëruarve nga COVID-19 e kalon atë të infektuarve.

Arkiva

Kategoritë