Enj, Tet 29, 2020
Banner Top
Banner Top
Me banane kundër kokëdhembjes

Frutat gjithnjë zënë vend tek të gjithë si pjesë esenciale e një diete për shëndet të mirë. Megjithatë, bananet janë ato të cilat konsiderohen të kenë fuqi të jashtëzakonshme në luftimin e disa problemeve shëndetësore.

Të hani një banana në ditë ju mund të reduktoni dhimbjet e kokës, transmeton 2lonline.

Gjithësesi këto të fundit janë të njohura për përmbajtje të lartë të kaliumit, e që kaliumi sipas studimeve të shumta shëndetësore është thelbësire oër të mbajtur zemrën e shëndoshë si dhe presionin e gjakut nën kontrollë, transmeton netdoktori.

Hulumtimet e fundit gjithashtu tregojnë se kaliumi në përditshmëri plotëson 14% të nevojave tuaja e që duke ngrënë të paktën një banane e cila ka përmbajtje kaliumi juve mbroni trupin tuaj për shëndet më të mirë.

Arkiva

Kategoritë