Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Mbi 5 milionë e gjysmë njerëz në gjithë botën janë të prekur me COVID-19

Mbi 5 milionë e 591 mijë njerëz në gjithë botën janë të infektuar me koronavirus.

Sipas ËorldMeters, 5,591,668 persona janë të prekur nga COVID-19 prej të cilëve më shumë se 2 milionë janë shëruar dhe afro 350 mijë kanë vdekur.

SHBA-të prijnë sa i përket numrit të personave të infektuar me koronavirus dhe në vendin e dytë renditet Brazili e më pas Rusia.

Arkiva

Kategoritë