Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Mbi 25 mijë të vdekur nga koronavirusi në Meksikë

Më shumë se 25 mijë njerëz me koronavirus kanë vdekur në Meksisë dhe qeveria meksikane ka njoftuar se janë më shumë se 200 mijë raste me COVID–19.

Në Meksikë rastet e para u shënuan pas 28 shkurtit – disa javë pas shërpthimit të pandemisë në Azi dhe Evropë.

Ekonomia në anën tjetër në Meksikë nuk është mbyllur deri në fund të marsit dhe për këtë gjë është kritikuar shumë Presidenti, Andres Manuel Lopez Obrador.

Arkiva

Kategoritë