Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Mbi 11,500 viktima – Italia ul flamujt në gjysmë shtizë

Teksa Italia regjistron një bilanc tragjik me 11,591 viktima dhe 101,739 të prekur nga pandemia Covid-19, sot flamujt e këtij vendi, në të gjitha zyrat publike do të ulen në gjysmë shtizë, si dhe do të mbahet një minutë heshtje.

Ulja e tyre vjen si një shenjë zie dhe afërsie pranë familjarëve të viktimave nga koronavirusi dhe si shenjë e pjesëmarrjes kolektive në ngushëllimet e komuniteteve më të prekura.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë