Enj, Shk 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Manikyri me ngjyra pastel do të jetë një nga trendet mbizotëruese të këtij viti

Thonjtë pastel mund të sjellin në mendje shumë veprime rutinore, por nuk duhet të jenë aq të parashikueshme.

Roza e zbehtë do të jetë gjithmonë një klasike, natyrisht, por ka edhe shumë kthesa të papritura për të provuar tani: Mendoni vjollcën e butë dhe të kaltrën e qiellit.

Dhe të shoqëruar me artin e modës të manikyrit si damë dhe këshilla franceze ose akrilikë të zgjatur, ngjyrat pastel ndihen më të freskëta se kurrë.

Këto ngjyra duken fantastike edhe me palltot që do veshim deri në largimin e dimrit dhe ardhjen e pranverës.

Disa ide manikyri fantastike i gjeni më poshtë:

Arkiva

Kategoritë