Pre, Jan 15, 2021
Banner Top
Banner Top
Malta u jep para qytetarëve për t’i shpenzuar në restorante

Qeveria e Maltës do t’i ndajë qytetarëve kupona me vlerë prej 100 euro – vetëm e vetëm, që ata t’i shpenzojnë ato në bare, hotele e restorante.

Arsyeja për këtë është ndihma ndaj turizmit të Maltës, pasi në këtë shtet çereku i bruto – prodhimit të brendshëm sigurohet nga turizmi.

Për t’i dhënë shtyrje ekonomisë, qeveria ka planifikuar që t’iu ndajë të gjithë qytetarëve mbi moshën 16 vjeçare nga pesë kuponë prej 20 eurosh.

Katër nga pesë kuponët duhet të shpenzohen në hotele dhe restorante.

Arkiva

Kategoritë