Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Lojë argëtuese për fëmijë vetëm në Eureka Kids

Lojë e këndshme dhe argëtuese e kekave me ngjyra.

Tortet kanë kombinime të ndryshme deri në 3 ngjyra. Në varësi të kombinimit të ngjyrave të marra gjatë rrotullimit të zareve, do t’ju duhet të gjeni kekën përkatëse.

Ju do të keni nevojë për përqendrim dhe reflekse të shpejta. Kjo lojë stimulon vëzhgimin dhe njohjen vizuale të kombinimeve të ndryshme të ngjyrave.

Këtë lojë kreative ju mund ta blini në EurekaKidsKosovo.

Cmimi: 9.99€

Image may contain: 2 people, people sitting
No photo description available.

Arkiva

Kategoritë