Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Loja me enigma, rritë aftësitë e fëmijës për zgjidhjen e problemeve

Fëmijët mënyrën më të mirë për tu argëtuar dhe për të mësuar në të njëjtën kohë, e kanë përmes lojës.

Prindërit duhet të jenë të kujdesshëm që tu blejnë fëmijëve të tyre, lodra që ndikojnë në zhvillimin intelektual të tyre.

Loja me enigma (apo puzzles), është loja ideale për këtë gjë.

Loja me enigma ka shumë përfitime për fëmijet! I ndihmon ata të përqendrohen, të kenë arsyetim më të mirë vizual, rrit aftësitë për zgjidhjen e problemeve dhe përmirëson bashkëpunimin dhe punën në ekip.

Këtë lodër mund ta blini në Eurekakidskosovo.

Mosha: 4+ vjet

Image may contain: text that says 'MECHANICS 3'
No photo description available.

Arkiva

Kategoritë