Mër, Nën 25, 2020
Banner Top
Banner Top
Llojet e ushqimeve që shkaktojnë simptoma tek personat që vuajnë nga ekzema

Ekzema është një sëmundje ku pjesët e lëkurës skuqen, cahen dhe shkaktojnë kruarje. Disa lloje të ekzemës shkaktojnë edhe flluska

Tek disa njerëz disa lloj ushqimesh mund të shkaktojnë simptoma si: arrat dhe qumështi.

Ka raste kur simptomat shkaktohen edhe nga tymi, poleni, sapunët dhe aromatikët.

Vlen të ceket që ekzemra nuk është sëmundje ngjitëse.

Arkiva

Kategoritë