Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Lidhja mes migrenës dhe diarres

Migrena shkakton parehati dhe dhimbje ekstreme, së bashku me një varg simptomash të tjera.

Disa njerëz kur kanë migrenë përjetojnë edhe diarre.

Dhimbjet e kokës që shkaktohen nga migrena, bëjnë që personi të ndjejë dhimbje të fortë e pulsuese, të ketë shqetësime vizuale ose dëgjimore – që i paraprinë shpesh mdhimbjes së kokës.

Shkaku i saktë i migrenës mbetet i paqartë. Disa persona përpos migrenës përjetojnë edhe diarre. Ende mbetet e paqartë pse dhimbjet e migrenës mund të shkaktojë diarre.

Disa studime kanë zbuluar që personat që përjetojnë diarre pas një episodi të migrenës zakonisht kanë probleme me zorrë të irrituar ose edhe sëmundje inflamatore të zorrëve.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë