Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Lëngjet me vlera ushqyese të familjes Petrovci (VIDEO)

Të dielen në emisionin “Familja jonë” në pjesën e kuzhinës kanë gatuar Enver Petrovci  dhe Valbona Pula- Petrovci.

“Gjatë pandemisë kemi përgatitur shumë lëngje bio” tha Valbona.

Ndërsa sa i përket gatimit thotë se “Enveri di të gatuaj, mirëpo dëshiron të improvizoj dhe të ndryshoj gjithmonë recetat të cilat janë standarte, sepse gjithmonë ka dëshirë të shtoj diçka më shumë”.

Enveri na prezanton me receten e tij të cilën e përgatit me hudhër, limon, mjaltë, gjengjefil këto janë tri bazat e lëngut të Petrovcit, ai thotë se ky lëng është “ilaçi më i mirë në botë”.

Ndërsa lëngu bio të cilin ata përgatitin së bashku në emisionin “Familja jonë” përmban rrepë të kuqe, karrotë, mollë, limonë, një lëng i cili thonë së është shumë i mirë edhe për pasqyrë të gjakut.

Për më shumë, klikoni video më poshtë për të shikuar lëngjet bio të familjes Petrovci dhe përgatitjen e tyre./Familjajonë

Arkiva

Kategoritë