Die, Mar 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Laboratori Olive me shërbim të terrenit: Rri në shtëpi, laboratori vjen tek ti

Laboratori Olive ka menduar një mënyrë shumë kreative për të ua lehtësuar marrjen e shërbimeve.

Nëse dëshironi t’i kryeni analizat atëherë ju nuk keni nevojë fare të shkoni tek objekti i Olive Medical & Laboratory vjen direkt te ju!

Përmes shërbimit të terrenit, laboratori vjen tek shtëpia juaj.

Ua merr mostrat e gjakut dhe ju lajmëron më pas për rezultatet.

Rri në shtëpi, laboratori vjen tek ti!

Beso në më të mirët! Beso në Laboratorin Olive!

Arkiva

Kategoritë