Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Labinot Tahiri në bashkëpunim me Spitalin Ortomedica, shërojnë një vajzë

Këngëtari njëherësh ish deputeti, Labinot Tahiri, ka treguar që me ndihmën e tij dhe të Spitalit Ortomedica në Prizren, ka arritur të shërojnë një vajzë.

“Mirëmengjesi të dashur qytetarë!

Tani kjo engjellushe është me buzeqeshje në fytyrë.

Nuk kam çfarê të them tjetêr…!
Arjanita Ibriqi, nga sot do të shkojë e shêndoshê në shtëpi te familja dhe shoqeria e saj!

Zoti ynë, faleminderit që jetoj në vendin ku u linda e u rrita , që të paktên të bejmë një hap të mirë për shoqerinê tonë.

Krejt ky operim i sukseshëm, u realizua me ndihmën e doktor. EVREN FEHMI ATAY.

Spitali ORTOMEDICA PRIZREN.

Tani vazhdojmë nga sot për vajzen me tomor nê këmbë Arlinda Ismajli nga Zhegra e Gjilanit.

Të ndihmojmë vllezer e motra.

Me respekt, Labi-FKSH”, ka shkruar Tahiri.

Arkiva

Kategoritë