Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Kufijtë e BE-së të mbyllur për kosovarët edhe pas 1 korrikut, shkaku i numrit të madh të infektimeve

Kufijtë e Bashkimit Evropian, do të mbesin të mbyllur për qytetarët e Kosovës.

Edhe pse pritej që pas 1 korrikut kufijtë të hapen, kjo nuk do të ndodhë, për shkak të rritjes së numrit të të prekurve me koronvirus.

Kosova, përndryshe ka situatën më të vështirë në Evropë.

Vetëm në Maqedoninë e Veriut dhe në Suedi numri i të infektuarëve për kokë banori në 14 ditët e fundit ka qenë më i madh.

Arkiva

Kategoritë