Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Kryetarja e Shoqatës së Mamive mesazh drejtuar kolegeve të saj: Roli juaj, i pazëvendësueshëm!

Në kuadër të vitit 2020, i cili është shpallë si viti botëror i mamive, kryetarja e Shoqatës së Mamive të Kosovës, Magbule Elezi ka dhënë një mesazh për koleget e saj .

Elezi ka thënë se roli i mamive dhe infermiereve është i pazëvendësueshëm për ndihmën që ofrojnë në shpëtimin e jetës së pacientëve dhe lindjes së jetëve të reja./Familja Jonë

https://www.facebook.com/watch/?v=185201389263139

Arkiva

Kategoritë