Hën, Jan 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti uron festën e Kurban Bajramit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ua ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit.

Ahmeti ka thënë se për shkak të situatës me pandeminë, këtë vit festat po i presim e festojmë në kushte e rrethana krejt të tjera:

“Urime festa e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve muslimanë kudo që ndodhen.

Për shkak të situatës me pandeminë me #covid19, këtë vit festat po i presim e festojmë në kushte e rrethana krejt të tjera. Pavarësisht kësaj, Prishtina tregoi se jemi një, jemi shpi për krejt dhe se askush nuk do të mbetet në harresë dhe vetëm në Prishtinën tonë! Kështu #bashkë do të e tejkalojmë edhe këtë sfidë.

Ju uroj shëndet, mirëqenje e lumturi në familjet e juaja!”

#prishtina💙

#shpiPRkrejt🏡

Arkiva

Kategoritë