Mar, Mar 2, 2021
Banner Top
Banner Top
Krejt cka duhet të dini lidhur me  “Sëmundjet malinje dhe COVID-19”, i mësoni në “Takimin virtual me Shëndritin”

Emisioni “Takim virtual me Shëndritin”, në kuadër të produksionit Familja jonë, vazhdon edhe këtë javë me intervista me rëndësi për publikun.

I ftuar këtë të premte do të jetë doktori Ilir Kurtishi, me të cilin do të flitet shumcka lidhur me COVID-19 dhe sëmundjet malinje.

Ndërkohë, të gjithë ata që kanë ndonjë pyetje për mjekun, këtë mund ta bëjnë paraprakisht në faqën Familja jonë në Facebook ose Instagram, por edhe gjatë kohës kur intervista është duke u zhvilluar në kohë reale në Facebook.

Gjithcka që duhet të dini lidhur me koronavirusin dhe sëmundjet malinje, i mësoni të premtën më fillim nga ora 20:00, vetëm në portalin Familja jonë në Facebook

Arkiva

Kategoritë