Hën, Jan 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Kreativiteti i njerëzve në maskat mbrojtëse

Pandemia COVID-19 ka zbuluar edhe një anë kreative tek njerëzit. Duke u përpjekur që të mbrojnë veten e tyre, në të njëjtën kohëkreativiteti i njerëzve ka filluar të shfaqet edhe në maska.

Në rast të daljeve, mund t’ju pëlqej të keni më shumë lloje tëmaskave, në mënyrë që t’i kombinoni me çdo veshje.

Një ngjyrëshe, me pika, me stampime lulesh dhe stampimleopardi, këto janë vetëm disa nga mundësitë që keni për maskatë bukura.

Më poshtë gjeni disa nga maskat më kreative, të cilat mund t’ipërdorni si inspirim:

Arkiva

Kategoritë