Sun, Dec 8, 2019
Banner Top
Konsumoni dardhë për të humbur peshë

Nëse dëshironi të humbni peshë, atëherë konsideroni që në dietën tuaj shtoni edhe dardhën si frutë. Dardha është e dobishme për rënien nga pesha, për shakak që përmban shumë fibra, pak kalori dhe shumë ujë.

Dardha njihet si frutë që përmirëson tretjen. Fibrat që i kanë dardhat, ju mbajnë të ngopur për shumë kohë dhe tretet ngadalë.

Dardha është ideale për të humbur peshë, pasi 85% e këtij fruti është ujë.

Fibra dhe uji përmirëson tretjen dhe shmangin konstipacionin dhe kështu ndihmon fryrjen e pakëndshme të barkut./Familja Jone

Banner Content

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë