Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Konsumimi i vezëve ndihmon në funksionimin më të mirë të trurit

Përveç shijes së mirë që kanë, vezët ndikojnë po ashtu pozitivisht në organizmin tonë. Të konsumuarit me vezë nuk është aspak i dëmshëm për shëndetin, përkundrazi, na ndihmon shumë në funksionimin e organizmit tonë.

Vezët brenda tyre përmbajnë vitaminë D, e cila mundëson funksionimin e rregullt të trurit, si dhe zhvillimit të tij. Ajo po ashtu ka vlera ushqyese, vitamina të tjera, aminoacide për kalori etj.

Arkiva

Kategoritë