Mër, Jan 20, 2021
Banner Top
Banner Top
Klinika Infektive: Tetë persona të hospitalizuar, një në gjendje kritike

Sipas raportit të Klinikës Infektive në këtë klinikë të hospitalizuar janë 8 pacientë me COVID-19.

“Në Klinikën Infektive, QKUK, sot më 27/05/2020, janë të hospitalizuar 10 pacientë.

Prej tyre të sëmurë me Covid -19 janë gjithsej 8 pacientë.

Nga 8 pacientët me Covid 19:

• 4 raste janë në gjendje stabile.
• 2 raste po trajtohen në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive
• 2 raste janë në Repartin e Mjekimit Intensiv (një rast është në gjendje kritike, si dhe vazhdon trajtimin një paciente e cila ka rezultuar negativ në testimet e fundit për Covid 19).

Në repart vazhdon trajtimin 1 pacient, i cili ka rezultuar negativ në testimin e fundit për Covid 19″, shkruhet në raportin e Klinikës Infektive.

Arkiva

Kategoritë