Hën, Jan 25, 2021
Banner Top
Banner Top
Klinika Infektive: 5 raste në gjendje të rëndë

Në Klinikën Infektive të QKUK-së, janë hospitalizuar 20 raste me koronavirus.

Gjendja e këtyre pacientëve është si vijon:

14 raste janë në gjendje stabile.

5 raste në gjendje te rëndë janë duke u trajtuar në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv është duke u trajtuar një rast në gjendje të rëndë me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Arkiva

Kategoritë