Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Kjo vajzë vishet me rroba të shekullit XIX – të (FOTO)

Mila Povoroznyk është një vajzë nga Ukraina, që ka një stilt ë vecantë të veshjes.

Ajo cdo ditë vishet me stilin e shekullit XIX-të!

‘Ishte tetë vite më parë momenti kur unë bleva një palltë të shekullit XIX dhe rash menjëherë në dashuri me të. Dalëngadalë garderoba ime u mbush me gjëra të kësaj epoke’, u shpreh Povoroznyuk.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej veshjeve të saj:

Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers
Woman-Dresses-19th-Century-Fashion-Vintage-Clothes-Mila-Povoroznyuk-Your-Sunny-Flowers

Arkiva

Kategoritë