Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Këto qytete kosovare kanë më së shumti raste pozitive me COVID-19 për 24 orët e fundit

Për 24 orët e fundit në Kosovë janë shënuar 132 raste pozitive me COVID-19.

IKSHPK njofton që rastet pozitive janë nga këto qytete: Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 47 raste, komuna Ferizaj 16 raste, komuna Mitrovicë 16 raste, komuna Gjilan 12 raste, komuna Podujevë 6 raste, komuna Vushtrri 5 raste, komuna Viti 4 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Pejë 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Kaçanik 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Kamenicë, Klinë, Graçanicë, Kllokot, Mitrovicë e veriut, Obiliq,

Arkiva

Kategoritë