Mar, Jan 19, 2021
Banner Top
Banner Top
Këto qytete kanë më së shumti raste me COVID-19 në 24 orët e fundit

Për 24 orët e fundit 168 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Në këto qytete kishte më së shumti raste:

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 91 raste, komuna Podujevë 11 raste, komuna Ferizaj 10 raste, komuna Deçan 8 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Fushë Kosovë 7 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Obiliq 5 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Mitrovicë 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Shtime 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste, komuna Lipjan 2 raste dhe 1 rast nga komuna e Skenderajit.

Arkiva

Kategoritë