Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Këto janë dy punonjëset e ditës në Prishtinë

I pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se punëtore të ditës së sotme janë përzgjedhur dr. Vildane Blakçori – Çitaku dhe nfermierja Valbona Jashari

“Gjatë periudhës së pandemisë Dr. Vildane Blakçori – Çitaku dhe Infermierja Valbona Jashari kanë kontribuar dhe kanë ndihmuar në kujdesin parësor të qytetarëve të Prishtinës të cilët potencialisht kanë qenë të dyshuar për Covid -19”, ka shkruar Ahmeti.

Ky është postimi i tij i plotë:

PUNONJËSET E DITËS

Gjatë periudhës së pandemisë Dr. Vildane Blakçori – Çitaku dhe Infermierja Valbona Jashari kanë kontribuar dhe kanë ndihmuar në kujdesin parësor të qytetarëve të Prishtinës të cilët potencialisht kanë qenë të dyshuar për Covid -19.

Faleminderit shumë për kontributin tuaj.

Ju jemi mirënjohës gjithmonë!

#rriNshpi 🏠

#prishtina 💙”./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë