Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Këshilla si ta largoni ankthin e natës

Për ata që punojnë, mbrëmja mund të jetë pjesa më e preferuar e ditës. Por për disa persona, pikërisht në mbrëmje ndjehen në ankth.

Shqetësimet mund të ndikojnë që të mos kenë gjumë të rehatshëm dhe të kenë ankthe gjatë natës.

Cfarë e shkakton ankthin gjatë natës?

Shumë persona kur shtrihen të flenë, gjithë problemet dhe shqetësimet ‘kthehen në trurin e tyre’.

Ja disa këshilla se si ta përballoni ankthin e mbrëmjeve:

  • Tentoni që të kuptoni se cila është arsyeja që ju shqetësoheni
  • Qëndroni të zënë gjatë ditës
  • Bëni një rutinë në mbrëmje
  • Ushqehuni shëndetshëm
  • Mos pini pije energjike
  • Mos punoni në dhomën e gjumit
  • Bëni ushtrime të frymëmarrjes/FamiljaJone

Arkiva

Kategoritë