Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Kërkohet urgjent ndalimi i gjurmimit të mbeturinave

Vebi Mujku, njohës i çështjeve sociale ka bërë thirrje për ndalimin urgjent të gjurmimit në shporta të mbeturanive.

Postimi i tij i plotë:

Thirrje për policinë

Ti ndaloj urgjent gjurminet në shporta mbeturinash.

Tash sa kaluan tre motokultivator nga Fushë Kosova në Prishtinë, me fëmijë në rimorkio për të mbledh mbeturina nëpër shporta.

Ky fenomen është i njohur tani më, por në këtë situatë mund të jetë fatal për familjet, komunitetin dhe krejt Kosovën që të shpërndahet sëmundja.

Duhet të ju konfiskohen mjetet motorike deri të tejkalohet situata si dhe të ju sigurohet ushqimi i mjaftueshëm për të mos pas arsye me dal nga shtëpia!

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë