Mër, Dhj 2, 2020
Banner Top
Banner Top
Keni kapsllëk? Kjo është ajo që duhet të bëni

Kapsllëku është një gjendje aspak e mirë e cila ka të bëjë me mos arritjen e tajitjes së ushqimeve.

Një produkt i mirë që mund të na ndihmojë është bananja. Bananja përvecqë ndihmon në lehtësimin e kapsllëkut ndikon edhe në pastrimin e organizmit nga toksinat. Efekti i saj është edhe në sy dhe lëkurë, pra te të dyja këto është ndikues mjaft i madh për të mirë.

Ato janë të pasur me antioksidantë dhe ndihmojnë në mbrojtjen e trupit nga radikalet e lira.

Arkiva

Kategoritë