Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Këngëtarët protestojnë: Lejoni dasmat

Shoqata e Hotelierëve përmes një proteste ka këruar sot nga Qeveria e Kosovës, që të lejohen dasmat të mbahen nga data 1 korrik.

Sipas tyre, ata po ndihen tejet të dëmtuar dhe që nuk është e arsyeshme që kafenetë të punojnë e të mos mbahen dasmat.

Arkiva

Kategoritë