Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Johnson pret që 400 mijë persona të marrin vaksinën kundër COVID-19

Kryeministri britanik. Boris Johnson, ka mirëpritur lajmin për autorizimin e vaksinës kundër COVID-19.

Johnson ka thënë se pret që 400 mijë njerëz të përfshihen në grupin e parë që do të vaksionohen.

‘Vaksina në fund të fundit do të na lejojë të rimarrim jetën tonë dhe të bëjmë që ekonomia të fillojë të lëvizë përsëri’, është shprehur Johnson.

Ndryshe, Britania e Madhe nga sot u bë vendi i parë që lejoi përdorimin e vaksinës Pfizer dhe BioNTech kundër koronavirusit.

Arkiva

Kategoritë