Mër, Mar 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Izolohen tre fshatra të Gjilanit

Pas rasteve të para të konfirmuara me koronavirus në disa fshatra të Gjilanit, kryetari i kësaj komune, Lutfi Haziri ka vendosur që ti karantinojë ato fshtara.

Izolimi bëhet në vendbanimet Zhegër përfshirë fshatrat e luginës së Karadakut deri tek pika kufitare në Stanciq si dhe në vendbanimin Vrapçiq, më ç’rast nënkuptohet ndalimi i lëzivjes së qytetarëve jashtë territorit të këtyre vendbanimeve.

Përjashtim kanë institucionet e karakterit emergjent si dhe personat e autorizuar, natyra e punës së të cilës kërkon qasje në këto vendbanime./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë