Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Infektohet me koronavirus disa zyrtarë – mbyllet Qendra  e Regjistrimit të Automjeteve

Ministria e Punëve të Brendshme, më saktësisht Agjencia e Regjistrimit Civil,  ka njoftuar qytetarët se në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve dhe në Qendrën për Pajisje me Dokumente në Prishtinë, kanë rezultuar pozitivë me koronavirus disa zyrtarë të këtyre qendrave.

Për shkak të rrezikut nga përhapja e COVID-19 është marr vendim që Qendra për Regjistrimin  e Automjeteve dhe Qendra për Pajisje me Dokumenteve në Prishtinë, do të pezullojë ofrimin e shërbimeve për palë.

Qytetarët mund t’i marrin shërbimet e regjistrimit të automjeteve në komunat si: Fushë Kosovë, Obiliq, Podujevë, Graçanicë, Lipjan dhe Durrës.

Arkiva

Kategoritë