Die, Jan 24, 2021
Banner Top
Banner Top
Imazhe që japin shpresë për “përfundimin” e kësaj pandemie…

Pandemia e koronavirusit natyrisht që nuk mund ta ndalë rrjedhën e jetës. 

Duhet pranuar që ekonomia është paralizuar, lëvizjet mes shteteve janë më të pakta dhe na duhet t’i përshtatemi një jetese të re, e cila na detyron t’i qëndrojmë larg njerëzve dhe të shmangim sa më shumë takimet me to. 

Mirëpo ashtu nuk e ndal, shpresën, dashurinë dhe pritjen, pritjen që ky virus do të marrë fund shumë shpejt. Të gjithë këto komponentë janë integruar në fotot e realizuara nga fotografët botërorë, të cilët janë munduar të shkëpusin “copëza jete” në mes të kësaj pandemie. 

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme:

Arkiva

Kategoritë