Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
IKSHP: Tre të testuarit për koronovirus, nuk janë të infektuar

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, ka njoftuar se sot janë paraqitur tre raste të dyshimta me koronavirus – por asnjëri nuk ka rezultuar pozitiv.

Gjithashtu IKSHP-ja njofton që të martën në Laboratorin e Mikrobiologjisë, janë dërguar edhe katër mostra një nga Klinika Pediatrike dhe tre nga ajo Infektive.

Gjithashtu ky institucion njofton që posa të dalin rezultatet do të njoftohet publiku.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë