Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Ibe Linda Halili – Psikologe “Si të reagojmë në situata të pazakonshme” LIVE sonte 21:00

Sonte në ora 21:00 jemi LIVE me psikologen Ibe Linda Halilin, e cila do të na tregojë më shumë se si të pranojmë, si të sillemi dhe si të reagojmë në situata të tilla, sikur kjo në të cilën gjendemi.

Çfarë definohet situatë emergjente, si duhet të reagohet në situata të tilla, çka na ndihmon dhe çka nuk na ndihmon.

Cilat janë janë pasojat në qoftë se nuk ndjekan instruksionet nga instancat dhe personat  kompetent për të respektuar.

Si duhet me mbrojt shëndetin mendor në situatën në të cilën jemi, ku e gjithë bota është koncentrua dhe angazhua në parandalimin dhe kurimin  e COVID 19. /Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë