Sht, Shk 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Huggies, faculetat e duhura për bebin tuaj

Facultetat janë një prej gjërave kryesore që duhet të keni kujdes ju si prindër të rinj.

Lëkura e bebit është shumë e ndjeshme, e nuk bënë asesi që të përdorni faculeta që nuk janë të testuara dermatologjikisht.

Për këtë arsye ju duhe të zgjedhni faculetat Huggies sepse ato janë: pa alkool, pa aromatizues dhe pa përmbajtje të kimikateve të dëmshme.

Uji është përbërësi kryesor i faculetave Huggies dhe ky ujë është 99% i destiluar.

Faculetat e lagura Huggies  janë ideale për çdo përdorim, që nga pastrimi i duarve, fytyrës dhe trupit të fëmijës, ato ofrojnë pastrim të përkryer në çdo vend, në çdo kohë.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë