Hën, Kor 13, 2020
Banner Top
Banner Top
Hoti: Klinika Infektive është e stërmbushur

Kryeministri, Avdullah Hoti,  në një konferencë për media ka thënë se personeli mjekësor është në prag të ‘kolapsit’ dhe nuk ka më vend për pacientë.

 “Nuk mund të lejojmë që të dalë situata jashtë kontrollit, jeta e qytetarit është mbi të gjitha. Klinika infektive është e stërmbushur, nuk ka më vende”, ka thënë Hoti.

“Masat janë të thjeshta dhe të qarta – maska, distanca, larja e duarve. Jemi të obliguar t’i ndërmarrim këto masa. Çdo kush që nuk i zbaton masat bën vepër penale, sepse rrezikon jetën e vet dhe të qytetarëve të tjerë”.

Arkiva

Kategoritë