Enj, Maj 28, 2020
Banner Top
Banner Top
Gurët në tëmth, ku t’i largoni?

Tëmthi, është një organ që ka formën e një dardhe dhe që ndodhet nën mëlci. Tëmthi përdoret si rezervuar i lëngut biliar – që prodhohet nga qelizat e mëlcisë.

Gurët në fshikëzën e tëmthit përbëjnë njëren nga sëmundjet e shpeshta e cila prek të dy gjinitë.

Spitalin Sirona kryhen operimet për heqjen e gurëve në fshikëzen e tëmthit përmes kirurgjisë së hapur dhe kirurgjisë laparaskopike me mjekë specialist të mbështetur me aparaturen moderne të spitalit tonë.

Image may contain: one or more people

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë