Mër, Jan 27, 2021
Banner Top
Banner Top
Gjej shkakun e mbipeshës dhe obezitetit në Laboratorin Olive

Për herë të parë në Olive laboratory, realizohet food intoleranca: IgG4 në qindra lloje të ushqimeve, varësisht nga ky rezultat, mund të përcaktohet Food DNA genetic test, në laborator të specializuar për Gjenetikë nutritive, duke analizuar: apolipoproteinet, mineralet dhe oligemoneralet, deficitet dhe suficitet enzimatike, vitaminoze, etj. të cilat janë në risk për SKV, diabet, çrregullime hormonale dhe shumë sëmundje të tjera që lidhen me obezitetin.

Pas suksesit shkencor të mjekëve tanë në International Medicine Journal, i vlerësuar si: The best article issue ,,Food intolerance and Autism”, gjithashtu pranimin në ACTA scientific si anetare e bordit editorial pranë ketij shtypi shkencor internacional, ku vlëresimi shkencor ishte maksimal ne fushën e arritjes në një pikë shumë lartë të shkaktarëve të Autizmit, Olive Medical Laboratory i organizuar me ekipe të profesionistëve-shkencëtar të nivelit ndërkombëtar, sjell risi në gjetjen e shkaktarëve të obezitetit-mbipeshës, duke u testuar për intolerancë ushqimore, ju do gjeni shkaktarin si: deficit enzimatik i enzimave digjestive, më tutje testimi për food DNA test, ose gjenetika e nutricionit.

Besoni në: profesionalizëm, etikë, shkencë dhe nivel europian , besoni në Olive medical & laboratory, linjë e re dhe çasje e kompletuar në diagnostikë laboratorike europiane.

Arkiva

Kategoritë