Sht, Jan 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Gjakovë, 25 pacientë me oksigjenoterapi

Në Spitalin e Gjakovës janë 42 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 28 prej tyre pozitiv.

“Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës, datë 02.09.2020 ora 8 është:

42 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid
28 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv,
8 pacientë janë konfirmuar Negativ
6 pacientë do të testohen
25 pacientë me oksigjeno terapi,

Ju rikujtomë qytetarëve të mos e ulin vëmendjen për zbatimin e rregullave dhe masave për të frenuar përhapjen e virusit të rrezikshëm që prek këdo, pa dallim!”, njofton Spitali i Gjakovës.

Arkiva

Kategoritë